Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi exigeix el manteniment del descompte de resident i que es reclamin tarifes a la UE

38711

El Pi ha reclamat aquest dijous el manteniment del descompte de resident i que es reclami davant la Unió Europea l'establiment de tarifes planes. La formació s'ha mostrat indignada amb l’informe de la Comissió Nacional de Mercats i la Competència (CNMC) i ha demanat que s’obri un expedient informatiu per aclarir si hi ha una pràctica en contra de la competència en la fixació de preus.

La presidenta d'El Pi, Xisca Mora, ha afirmat que «el ministeri de Foment hauria de garantir que els descomptes de residents arribin als ciutadans i no es quedin a les butxaques de les companyies àrees». Mora ha apuntat que «s’han de controlar les males pràctiques i que els preus es determinin sense saber si la persona que treu els bitllets es resident o no»

La presidenta d’El Pi ha deixat clar que «hi han eines perquè els descomptes funcionin adequadament i evitar que aquestes situacions oligopòliques controlin el mercat». Mora ha afegit que «el descompte és intocable i és l’únic instrument que tenim per compensar la insularitat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.