Setmanari d'informació local - 138 anys

UOB acusa Educació de sobrecarregar els docents amb «burocràcia inútil»

38709

Unió Obrera Balear, sectorial d'Ensenyament, acusa la Conselleria d'Educació, i més concretament Inspecció educativa i alguns equips directius, de «sobrecarregar els docents amb burocràcia inútil en ple confinament».

En aquest sentit, des de la sectorial han criticat que en uns moments que els docents «no donen a l'abast per respondre un allau de correus amb dubtes d'alumnes i de pares, que planifiquen les avaluacions, ens trobam que inspectors i directors volen que dediquem el temps a omplir graelles de seguiment de tasques des alumnes, d'organització de la programació, d'informació d'alumnes desconnectats, de canvis de criteris de qualificació i avaluació, i fins i tot de la feina que feim cada dia».

«Tot plegat és una mostra de desconfiança cap a la nostra feina, un atac a la nostra dignitat professional i una prova que els inspectors i alguns directors no saben o no volen saber el que suposa fer feina des de casa durant aquests dies», han lamentat.

Per això, des de UOB han exigit a Educació que retiri «immediatament aquesta nova pressió als docents» i que se'ls «deixi fer la feina que coneixem com a professionals». També han fet una crida a no col·laborar en aquesta «burocràcia inútil i aberrant i a dedicar el temps als alumnes, que és el que vertaderament importa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.