Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca rebutja la proposta de reduir el descompte de resident

38681

El portaveu adjunt de MÉS per a Mallorca en el Parlament, Josep Ferrà, ha rebutjat aquest dimecres la proposta de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) de rebaixar el descompte de resident i ha indicat que suposa un «menyspreu i un greuge» a la ciutadania de Balears.

Segons el diputat, «només plantejar-lo ja suposa un insult i un desconeixement de la realitat insular». De fet, Ferrà ha lamentat que la CNMC apel·li a la conscienciació col·lectiva per a fer un ús responsable del descompte.

«Des de Madrid encara no han entès absolutament res. Els avions o els vaixells no sols s'usen per a fer turisme, són l'únic mitjà de transport del qual disposem per a entrar o sortir de les illes», ha assegurat. En aquest sentit, Ferrà ha criticat que Competència proposi rebaixar el descompte de resident abans que controlar a les aerolínies.

«Lluny de recomanar mesures per a contenir el preu dels bitllets, aquest organisme realitza una sèrie de propostes que van contra els interessos dels insulars com establir un límit en l'import bonificable, restringir els conceptes que es bonifiquen i fins i tot indicar què valdria el bitllet sense descompte per a conscienciar al resident del qual costa el viatge», ha criticat Ferrà.

El diputat de MÉS per Mallorca ha assegurat que confia que el Govern no atengui aquestes recomanacions. «Cal vigilar a les aerolínies, fixar preus màxims i fins i tot declarar com a serveis públics determinades rutes», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.