Setmanari d'informació local - 138 anys

Arriba un avió amb més de 300.000 màscares i 1,5 milions de guants

38613

Les Balears han rebut aquest dilluns un nou carregament de material sanitari comprat pel Govern, que inclou prop de 300.000 màscares quirúrgiques i 1,5 milions de guants de nitril. El material ha arribat en un avió de la companyia russa Volga-Dnepr. En el carregament també hi ha unes 40.000 màscares FPP2 i unes 100.000 ulleres de protecció.

Segons han informat fonts de la Conselleria, el material procedeix de Shanghái i arriba a les Balears després de fer escala a Moscou. Es tracta del quart avió amb material comprat pel Govern a la Xina, a més dels seus proveïdors habituals.

En la roda de premsa per a donar compte de les dades diàries de la pandèmia, la directora general de Salut Pública, Maria Antònia Font, ha explicat que s'està planificant la distribució d'aquest material a les Illes.

Per part seva, el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears, Javier Arranz, ha apuntat que ja han arribat més de 70 tones de material a Balears. D'altra banda, el Govern ha informat que estan configurant els 3.000 'chromebooks' adquirits per a atallar la bretxa digital entre els alumnes, ja que el confinament obliga a fer classes per Internet. Una vegada acabi aquest procés, es repartiran als centres educatius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.