Setmanari d'informació local - 138 anys

El mapa de comerç electrònic de les Balears incorporarà una cinquantena d'empreses agroalimentàries i de pesca

Es tracta d'una eina de la Fundació Bit, que incorpora ja més de 440 negocis diversos que ofereixen el repartiment a domicili

38547
El producte local ja es pot trobar a internet. | CAIB

El mapa de comerç electrònic de les Illes Balears incorporarà una cinquantena d'empreses agroalimentàries i de pesca. Es tracta de comerços que venen de manera telemàtica i ofereixen repartiment a domicili.

En concret, al mapa de comerç els consumidors hi podran trobar a partir d'ara explotacions agràries o agrupacions de pescadors que venen els seus productes, com fruites i verdures, ous, carn, formatges, vi o peix, entre d'altres, i s'entreguen a domicili.

Segons el Govern, «és una manera més d'apropar les iniciatives de venda de producte local a domicili als consumidors de les Balears».

Els productes agroalimentaris s'identificaran amb una icona de color verd amb un tractor de color blanc al centre. Representen els productors locals i estan repartits arreu de les Illes Balears. Els negocis que venguin peix s'emmarcaran amb un distintiu de color blau amb un peix blanc al centre.

Les noves adhesions del sector primari s'incorporaran a la categoria de 'menjar i beure' i se sumaran als més de 440 negocis que incorpora ja el mapa. En quatre setmanes ha arribat a les 68.000 visualitzacions. El mapa compta amb les següents categories: menjar i beure; roba, complements i esports; higiene personal i cosmètica; serveis d'informàtica, electrònica, oficina i consultoria; llar i jardí; animals; formació, benestar personal i salut; cultura i entreteniment; infants i restauració.

El mapa de comerç electrònic és una iniciativa de la Fundació Bit i de la direcció general d'Innovació, que ara també compta amb la col·laboració de la direcció general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària i la direcció general de Pesca.

Aquesta eina pretén aportar una solució d'innovació tecnològica en un moment en el qual les compres telemàtiques i l'entrega a domicili s'han convertit en una opció per a molts ciutadans.

El fet d'incorporar empreses del sector primari implica poder donar una empenta per enfortir el sector en un moment en el qual moltes explotacions han de fer front a una planificació de productes que anaven destinats originàriament al canal de l'hostaleria i la restauració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.