Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi reclama que els ajuntaments puguin atorgar exempcions de tributs locals

38515

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha reclamat aquest divendres que els ajuntaments puguin atorgar exempcions o bonificacions de tributs locals durant aquest any i ha presentat una iniciativa en el Parlament on demana impulsar una modificació d'hisendes locals per a suavitzar els efectes de la pandèmia.

«Una de les altres propostes és impulsar un gran pla d'inversió pública que hauria de modificar la normativa d'estabilitat pressupostària perquè els ajuntaments sanejats puguin posar en moviment els superàvits», ha assenyalat el secretari general i diputat del Pi, Josep Melià.

Segons ha assegurat Melià, cal «actuar amb rapidesa i dotar a les administracions locals de les eines necessàries per a evitar situacions de vulnerabilitat». El diputat també ha explicat que aquesta iniciativa es presentarà als ajuntaments on la formació té representació i que també exigiran que es permeti a les administracions territorials procediments d'adjudicació de contractes de manera directa per aquells serveis que s'han de reformar o millorar a conseqüència de la crisi generada per la COVID-19.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.