Setmanari d'informació local - 138 anys

Podem demana al Govern que treballi en la política energètica per a la recuperació econòmica

38453

Podem ha demanat aquest dimecres que la recuperació econòmica de les Illes, després d'aquesta crisi sanitària, passi perquè el Govern aposti per una política energètica. Així ho ha subratllat el partit, que ha exigit que vagi cap a una reindustrialització verda orientant l'oferta turística cap a «segments d'alt valor afegit i d'escasses externalitats».

El secretari d'Organització de la formació, Alejandro López, ha asseverat que «si produïm aquí l'energia que consumim en comptes d'importar-la, tant les empreses com les famílies estalviaran centenars de milions d'euros en el mitjà termini».

Per això, ha dit, «aquests doblers es podran invertir a innovar en la nostra indústria i obrirà la porta a una economia diversificada amb ocupacions estables i una recuperació duradora». «Això és sinònim de benestar per a la nostra ciutadania i d'oportunitat d'orientar l'oferta turística cap a segments d'alt valor afegit», ha apuntat López.

A la mateixa vegada, la formació ha considerat que l'anomenada reindustrialització «verda» és un camp obert d'oportunitats de negoci, així com d'ocupacions estables i amb salaris per sobre de la mitjana. Per això, ha insistit López, «ha arribat el moment de reequilibrar estratègicament» la balança de les dependències en favor de les capacitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.