Setmanari d'informació local - 138 anys

Demanen descomptes aeris del 75% per als espanyols que viatgin a les Balears

38389

L'Agrupació d'Agències de Viatges de les Illes Balears (Aviba) ha proposat al Govern espanyol que quan llevanin les restriccions per a viatjar per la pandèmia de coronavirus estengui a tots els espanyols que visitin l'arxipèlag el descompte del 75% en els bitllets d'avió per a enllaços amb la península que tenen els residents a les illes.

L'organització patronal, que preveu que el transport aeri i marítim continuarà limitat fins al tercer quadrimestre d'enguany, planteja aquesta mesura com a incentiu per a reactivar el sector turístic balear i del conjunt de l'Estat espanyol.

«L'Estat compta amb una partida en els Pressupostos Generals de l'Estat que en 2019 ascendia a 625 milions d'Euros. En estar suspès el trànsit aeri i marítim aquesta partida està congelada, no s'està utilitzant, per la qual cosa des d'Aviba pensem que seria molt positiu per a impulsar el nostre motor econòmic que aquest descompte es fes extensiu a tot ciutadà espanyol que volgués viatjar a territoris extrapeninsulars», explica el president de l'associació empresarial, Xisco Mulet.

Assegura que juntament amb associacions d'agències de Castella i Lleó, Galícia, el País Valencià i Aragó, integrades en la Confederació Espanyola d'Agències de Viatges (CEAV), Aviba treballa en un projecte d'«intercanvi turístic entre les comunitats autònomes». Proposa també que es destinin a subvencionar els viatges a les illes els fons previstos per als viatges de l'Imserso que han quedat suspesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.