Setmanari d'informació local - 138 anys

Un total de 14 agents de la Policia Local i 10 bombers de Palma donen positiu per coronavirus

38341
Un total de 14 agents de la Policia Local i 10 bombers de Palma donen positiu per coronavirus. | E.P./Arxiu

L'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma té un total de 24 positius per la COVID-19. 14 d'ells són agents de la Policia Local i 10 són bombers, dels quals un d'ells ja s'ha recuperat. La xifra de contagiats es manté relativament estable des de finals del mes passat, havent-se registrat només dos positius més.

Dels 14 policies que han donat positiu, n'hi ha tres que es troben ingressats a l'hospital, dos d'ells a la unitat de cures intensives. A més, hi ha un total de 29 agents en confinament al seu domicili per precaució.

Per part dels Bombers de Palma, hi ha un total de 10 bombers que han donat positiu, tot i que un d'ells ja s'ha recuperat, havent-hi en l'actualitat, nou positius. A més d'aquests efectius, només hi ha un bomber que estigui en confinament domiciliari per haver estat en contacte estret amb un possible cas. Aquest contacte s'ha produït a l'interior del seu domicili particular.

Davant d'això, la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha remarcat que els protocols d'actuació desenvolupats en els dos cossos amb l'objectiu de minimitzar l'impacte d'aquesta crisi sanitària «estan funcionant» i «s'està aconseguint espaiar i alentir al màxim la seva propagació».

Adrover ha volgut agrair «el treball dels policies i els bombers» durant aquesta situació d'alarma i la seva diligència en les actuacions que es duen a terme per aplicar les mesures previstes en els protocols per tal d'evitar contagis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.