Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol convida als partits a fer propostes per al desconfinament

La presidenta del Govern Francina Armengol, s'ha reunit aquest dijous per videoconferència amb els grups parlamentaris, als quals ha convidat a fer propostes per al desconfinament i la reactivació econòmica a Balears.

Es tracta d'una reunió de la comissió creada per a mantenir la comunicació amb el Parlament durant l'estat d'alarma, les trobades de la qual són setmanals.

La consellera de Presidència, Pilar Costa, ha explicat que «s'ha ofert als partits polítics que, encara que ja hi ha un grup d'experts fent treball, facin les propostes que considerin oportunes», si bé ha demanat que la crítica «es faci de manera constructiva».

La consellera ha insistit que encara que ja s'està treballant per a preparar el futur desconfinament de les Illes, «la situació ara mateix és la d'un estat d'alarma que s'ha allargat almenys fins al dia 26 i d'abril».

D'altra banda, Armengol ha exposat l'estat actual de l'atenció sociosanitària davant la pandèmia, i ha traslladat que el sistema està responent amb suficients recursos. També ha defensat que les xifres de contagis mantenen una bona evolució. En la reunió també ha estat present el director general de Relacions amb el Parlament, Miguel Ángel Coll.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.