Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol apunta que es realitzen proves a tots els usuaris i treballadors de les residències

38285

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha mantingut aquest dijous una reunió telemàtica amb representants dels Consells i els ajuntaments per a analitzar la situació per la crisi de la COVID-19, i els ha traslladat que estan anant «més enllà» de les indicacions del Ministeri de Sanitat i realitzant proves a tots els usuaris i treballadors de residències d'ancians.

Segons ha informat Presidència, de moment ja s'han fet a Sant Miquel-Oms, Oasi, Bonanova, Elena, Son Ametler, Domusvi Palma, Domusvi Costa d'en Blanes, Es Mercadal i Can Blai, Can Serres i Reina Sofia.

A més, en les residències en les quals es consideri oportú es continuaran fent proves de control per a la prevenció de nous casos, segons han recalcat des del Govern. La reunió amb les entitats locals ha posat especial atenció en la situació en les residències de persones majors i persones amb discapacitat.

Material sanitari per als ajuntaments

D'altra banda, en la reunió Armengol ha anunciat que el Govern ha fet una comanda de material de protecció en nom dels Consells per a repartir entre personal dels ajuntaments (policies locals i altres sectors municipals) i que, fins que no arribi, el Govern els començarà a avançar material del seu romanent.

Així mateix, la presidenta ha explicat que ja estan elaborant un pla de desconfinament i que s'ha encarregat la coordinació a un grup d'experts sanitaris i econòmics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.