Setmanari d'informació local - 138 anys

EUIB proposa al Govern espanyol la creació d'un transport públic aeri

38245

Esquerra Unida a les Balears ha presentat una sèrie de propostes al Govern espanyol per a enfrontar la crisi posterior a la COVID-19, entre les quals destaca la creació d'un transport públic aeri i portuari.

La formació política ha explicat les propostes presentades a l'Executiu, «aprofitant la presència de dos ministres del partit», el ministre de Consum, Alberto Garzón, i la ministra de Treball, Yolanda Díaz, per a traslladar les propostes al Consell de Ministres. En aquest sentit, Esquerra Unida ha plantejat una sèrie de modificacions de l'actual REB. «Des d'un principi ens semblava insuficient de cara a les manques provocades per la insularitat», han dit.

A més del transport públic, Esquerra Unida ha demanat la creació d'una empresa d'energia pública, amb la finalitat de pal·liar la crisi econòmica i poder donar un servei de «qualitat i enconòmic» a la població. Una altra mesura proposada seria la diversificació del sistema productiu illenc, «que fins ara ha estat el turisme com a únic motor de l'economia balear». «Després d'aquesta crisi, serà un sector que ens demostrarà que no ha de ser la prioritat», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.