Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol es reuneix amb professionals sanitaris per a tractar propostes per al desconfinament

38213

La presidenta del Govern Francina Armengol, s'ha reunit aquest dimarts amb professionals sanitaris per a fer seguiment del coronavirus (COVID-19) i tractar propostes per al desconfinament.

Segons ha informat el Govern aquest dimarts, la presidenta Armengol, acompanyada de la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, s'ha reunit per videoconferència amb membres del comitè d'alerta de seguiment de la COVID-19 a les Balears.

L'objectiu, ha explicat, ha estat valorar la situació de les Illes davant la crisi sanitària i tractar propostes per al desconfinament una vegada finalitzi l'estat d'alarma, de moment decretat fins a dia 26 d'abril.

Sobre aquest tema, Armengol ha explicat que es durà a terme «amb estratègies sanitàries per a continuar protegint adequadament a la població i per a fer d'una forma àgil i eficient el retorn a la normalitat el més ràpid possible».

Al comitè de seguiment han assistit el director general del Servei de Salut (Ibsalut), Juli Fuster; Sebastià Crespí, biòleg; Joan Llobera, investigador d'Atenció Primària; Maties Torrent, epidemiòleg; Marga Cañellas, pediatra; Javier Arranz, expert en malalties infeccioses; Ildefons Hernández, epidemiòleg; Eugènia Carandell, directora assistencial del Ibsalut, i Toni Riera, director de la Fundació Impulsa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.