Setmanari d'informació local - 138 anys

L’STEI demana a la Conselleria una «negociació veritable» amb la Mesa Sectorial d'Educació malgrat l'estat d'alarma

38191

L’STEI Intersindical sol·licita a la Conselleria que, malgrat l’estat d’alarma i la situació de vigilància sanitària que es viu arreu de l’Estat i a les Illes Balears, no es desactivi «el vertader paper d’àmbit de negociació de la Mesa Sectorial d’Educació i d’interlocució directa entre l’Administració i els representats del professorat, elegits de manera democràtica».

El sindicat recorda que, malgrat els reials decrets publicats i la situació excepcional vigent, la Mesa Sectorial no ha estat derogada ni tampoc se n’ha decretat la seva hibernació de facto. Per aquest motiu, l’STEI Intersindical sol·licita que les reunions de la Mesa es facin amb els mitjans que la situació reclama, per exemple en línia, però que no es converteixin en simples trobades informatives per part de l’Administració. En aquest sentit, cal que la Mesa Sectorial conservi la seva capacitat negociadora, malgrat l’excepcionalitat del moment.

En darrer terme, l’STEI Intersindical reconeix el compromís i la gran tasca duita a terme pel professorat d’ençà de la suspensió de les classes presencials a mitjan del passat mes de març, i fa també extensiu aquest reconeixement al personal de la Conselleria d’Educació, per la seva dedicació en una situació tan complicada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.