Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Fam ha atès 1.328 famílies durant el primer trimestre de 2020

38179

L'ONG Mallorca Sense Fam ha atès durant el primer trimestre de 2020 a 1.328 famílies, amb el seu programa d''Ajuda Solidària en Aliments a domicili'.

Segons ha informat aquest dilluns l'organització, les ajudes han arribat a un total de 3.067 persones, que es beneficien d'aquest programa. Segons han destacat des de l'organització, el programa inclou el repartiment d'aliments a persones majors de 65 anys, amb problemes de mobilitat, que viuen solos o que perceben pensions de baix import.

A aquesta iniciativa, que es va iniciar en 2019, i de la qual es beneficiaven 28 famílies, unes 38 persones, després de la declaració de l'estat d'alarma es varen sumar, segons han assenyalat, altres 50 famílies d'aquest grup d'edat. A més del repartiment a les persones majors, segons han explicat des de Mallorca Sense Fam, es continua amb el lliurament setmanal als beneficiaris, «seguint les indicacions de les autoritats competents». Així, el repartiment es realitza amb cita prèvia i s'atén de manera individual «amb les mesures de protecció corresponents».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.