Setmanari d'informació local - 138 anys

Detenen un home per agredir sexualment la seva parella

38165

Aquest passat diumenge un home de 30 anys ha estat detengut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a la seva parella sentimental a Palma.

Segons ha informat la policia aquest dilluns, els fets varen tenir lloc quan una dona es va aproximar a un establiment «molt nerviosa» i va facilitar un codi d'alerta clau per a les víctimes de violència de gènere i les dependentes varen avisar. En aquest moment, es va activar el protocol i la policia va acudir al lloc.

La dona va manifestar, llavors, que feia poques setmanes que havia conegut a la seva actual parella per una aplicació d'internet i va detallar que, al principi, la relació anava bé. No obstant això, ara, la relació es complicava, i va assegurar haver estat maltractada psicològicament i, a més, va explicar que el presumpte agressor va agafar un ganivet i va fer malbé mobiliari i parets. A més, la víctima va afirmar que va patir relacions sexuals no consentides.

Arran d'això, la dona li va demanar que abandonés el domicili, fet al qual ell es negava. Una vegada que els agents varen tenir coneixement dels fets, acudiren al domicili del presumpte autor i el detengueren per un delicte d'agressió sexual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.