Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi proposa que els càrrecs polítics es redueixen el sou un 30% mentre duri l’estat d’alarma

38147

El Pi - Proposta per les Illes ha proposat que tots els càrrecs polítics es redueixen el sou un 30% mentre duri l’estat d’alarma i un 10% fins a final d’any. La formació, que presentarà iniciatives al Parlament i al Consell de Mallorca, reclama que aquests doblers es destinin a despesa pública per a lluitar contra la Covid-19 i compensar les seves conseqüències.

La presidenta d’El Pi, Xisca Mora, ha apuntat que «els càrrecs públics estam al servei de la ciutadania i hem de compartir amb la societat els moments difícils». Segons Mora, «ara hem de demostrar que l’esforç i el sacrifici és de tots i que els polítics som els primers que hem de donar exemple i demostrar el nostre compromís amb la nostra terra».

Mora ha puntualitzat que «en les iniciatives que presentarem al Consell de Mallorca i al Parlament, demanem que la reducció s’apliqui a nòmines, complements i dietes pendents de pagament». La presidenta de la formació ha comentat que «esperam que la resta de formacions donin suport a la nostra proposta perquè no podem romandre aliens al patiment que ha començat i continuarà en els pròxims mesos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.