Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Els Castellers de Mallorca llancen la campanya #SangGrana

38145
Horizontal poster with Halloween party calligraphy lettering, bat, lamp, hand zombie, moon, cross, cemetery, grave, pumpkin scary face. Vector color vintage engraving illustration on dark background

Els Castellers de Mallorca han llançat la campanya #SangGrana «essent conscients que no és el moment que havíem ideat per fer-ho però sabem també que els Castellers de Mallorca hem fet front a situacions difícils de tots els tipus i aquesta només serà una anècdota més que ens farà més grans, més forts, i unirà encara més la família que ja som!».

La idea del vídeo i la seva gravació va ser anterior a la declaració de l'estat d'alarma en què actualment estam immersos però «volem aprofitar-lo també per agrair a tots els herois i heroïnes que estan lluitant a primera línia de foc (metges, infermeres, celadores, caixeres, netejadores, banqueres, reposadores, etc)».

A més, volen recordar que «tornarem» i que enguany celebraran, «sigui com sigui i quan sigui», el XXIVè aniversari, «que tornarem a tancar pinyes i a fer castells més alts o més baixos però més units que mai i amb més orgull de colla que mai, però sobretot, amb més… #SangGrana!».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.