Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Illes Balears han comprat un milió i mig més de màscares

38141

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat en roda de premsa telemàtica l'arribada aquest dilluns a Balears d'un milió i mig de màscares.

Segons ha informat la presidenta del l'Executiu, «el Govern continua comprant de manera externa diferent material sanitari.»

Sobre aquest tema, ha donat a conèixer que «aquest dilluns arribarà a les Mallorca un avió carregat d'un milió i mig de màscares» per a fer front a la crisi sanitària del coronavirus (covid-19).

Ús de màscares

D'altra banda, la presidenta del Govern ha fet referència al debat sobre l'ús de màscares entre la població general per a afrontar la pandèmia.

Sobre aquest tema, ha assegurat que «Balears segueix les recomanacions de l'OMS i el criteri del Ministeri de Sanitat», destacant que «de moment, el seu ús es reserva al personal sanitari, a professionals de Forces i Cossos de seguretat i a aquells casos en els quals així ho indiqui el conveni».

Si bé, Armengol ha demanat al Govern, en la videoconferència setmanal que manté amb el president Sánchez i els presidents autonòmics, que «s'aclareixi aquesta situació perquè hi hagi una posició única i comuna».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.