Setmanari d'informació local - 138 anys

Una campanya incentiva la compra de productes de Pasqua als forns i pastisseries de les Balears

38061

L’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) inicia una campanya per a incentivar la compra de productes tradicionals de Pasqua als forns i pastisseries de les Illes Balears. Aquests establiments són dels pocs que poden continuar oberts durant l’estat d’alarma provocat per la Covid-19, i estan patint una baixada molt forta de vendes. S’ha de tenir en compte, a més, que la campanya de Pasqua suposa una de les grans èpoques d’ingressos, comparable a la de Nadal, i que molts de forners ja havien adquirit la matèria primera per a elaborar els productes abans de l’emergència sanitària.

Per aquest motiu, des de l’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, s’ha posat el focus perquè la ciutadania adquireixi les panades, rubiols, formatjades, crespells o flaó als forns i pastisseries, ja sigui a través de comandes per telèfon o mail, o acudint a l’establiment que tenen més al costat de casa. Així mateix, molts de forns han incorporat el servei de transport a domicili de les comandes.

La campanya de Pasqua, que es durà a terme a través de les xarxes socials i altres suports digitals, donarà suport als sectors de la pagesia i de la ramaderia ja que per a l’elaboració dels productes es necessita carn, sobretot de mè, i altres ingredients com el brossat o la confitura. Per aquest motiu, la promoció també ajudarà a donar conèixer i enfortir el producte local de les Illes Balears.

Aquesta acció s’emmarca dins les actuacions dutes a terme per fomentar el sector dels forns amb obrador i el pa tradicional a través de 'Pa d’Aquí. Forn i tradició', una marca de qualitat creada per l’IDI i per l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Més de 300 establiments de les Balears ja estan adherits a la marca, que compta també amb una aplicació mòbil per a geolocalitzar els forns.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.