Setmanari d'informació local - 138 anys

La vigilància no afluixa: Identificades més de 8.000 persones en els més de 400 controls realitzats a les carreteres de les Balears

37937
Identificades més de 8.000 persones en els més de 400 controls realitzats a les carreteres de les Balears. | Delegació de Govern espanyol

Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat (FFCCSE) han identificat aquest divendres, en coordinació amb les policies locals, a més de 8.000 persones i 7.000 vehicles en els més de 400 controls realitzats a les carreteres de les Balears.

Segons ha informat Delegació del Govern espanyol aquest dissabte, la Guàrdia Civil va activar al voltant d'un total de 300 dispositius de vigilància a les Illes, mentre Policia Nacional espanyola, en col·laboració amb les policies locals, va efectuar més de 100.

Sobre aquest tema, ha explicat que els agents es van desplegar per Palma, on aquest divendres van dur a terme 60 punts de Vigilància. A Manacor, es van realitzar 5 controls; a Eivissa, 31; a Ciutadella, 10 i a Maó, 7.

Així mateix, ha destacat que la Guàrdia Civil ha efectuat aquest dissabte tres macro controls permanents a les autopistes de Palmanova, Inca i Llucmajor.

D'altra banda, Delegació del Govern a Balears ha recordat que entre aquest divendres i dissabte s'han detingut a un total de sis homes per incomplir les restriccions que recull l'estat d'alarma.

En aquest sentit, ha destacat que dos dels detinguts han tractat de fugir dels agents amb els seus vehicles aquesta matinada. No obstant això, després van ser interceptats i arrestats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.