Setmanari d'informació local - 138 anys

La Selectivitat es farà entre el 22 de juny i el 10 de juliol

37829

El conseller d'Educació, Martí March, ha anunciat aquest dimecres que el Govern i la Universitat de les Illes Balears (UIB) determinaran la data concreta de la denominada Prova de Batxillerat d'Accés a la Universitat (EBAU) «pensant en el millor per als alumnes».

El responsable d'Educació del Govern ha fet aquestes declaracions després de la Conferència Sectorial d'Educació, en la qual han participat les Comunitats Autònomes amb la ministra d'Educació i Formació Professional, Isabel Celaá, i que ha acordat que les proves de Selectivitat se celebraran entre el 22 de juny i el 10 de juliol. La convocatòria extraordinària se celebrarà fins al 10 de setembre.

Després de la reunió, March no ha concretat les dates de la celebració de les proves a Balears, punt que serà ara coordinat entre el Govern i la Universitat de les Illes Balears (UIB), «pensant sempre en el millor per als alumnes» i ha destacat la «unanimitat» dels representants de les autonomies en aquest assumpte. En una roda de premsa, el conseller d'Educació ha assenyalat, d'altra banda, que en la reunió «no s'ha plantejat» per part de cap representant la possibilitat de prolongar el curs escolar més enllà de les dates establertes.

En aquest sentit, March ha apuntat que s'està estudiant de quina manera, si els terminis de l'estat d'alarma no canvien, s'afrontarà l'inici del tercer trimestre després de Setmana Santa, sempre, ha insistit, «preocupats perquè cap alumne es quedi enrere». Igualment ha admès que el més probable és que el pròxim curs hagi de començar amb un treball de reforç dels continguts. En aquesta línia, el responsable d'Educació ha subratllat que en aquest moment, des de la «flexibilitat», cal consolidar l'après fins al moment, encara que ha reconegut, no obstant això, que han arribat «algunes queixes» de famílies per la càrrega de treball.

D'altra banda, sobre les oposicions March ha assegurat, malgrat la suspensió, que cap de les places es perdrà. Quant a la Formació Professional, ha explicat que en aquest moment s'està estudiant de quina manera es poden articular les pràctiques dels alumnes. Sobre les beques de menjador el conseller d'Educació ha assegurat que entre finals d'aquesta setmana i principis de la pròxima, les famílies ja rebran la targeta lladriola per a poder continuar optant a aquest servei.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.