Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell publica jocs i vídeos d'educació ambiental durant el confinament

37809

El Consell de Mallorca ha iniciat la publicació a les seves xarxes socials de vídeos i jocs interactius sobre educació ambiental amb l'objectiu d'aprofitar els dies de confinament «per prendre consciència en família de la necessitat de ser més sostenibles».

Segons ha informat la institució insular, el departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ja ha publicat en els últims dies en els seus perfils algunes propostes i continguts sobre la Serra de Tramuntana o la correcta separació dels residus.

La consellera insular de el ram, Aurora Ribot, ha animat que les famílies aprofitin aquest període de confinament per a «prendre consciència de la importància de ser cada vegada més sostenibles en el dia a dia» ja que, ha afegit, «Mallorca i totes les seves meravelles estaran esperant quan el confinament acabi».

Així, jocs com 'El Boom dels Residus' abordarà la importància de la recollida selectiva, amb un format de preguntes i respostes i donarà les claus per fer una correcta separació de residus a casa. «Totes i tots podem aprendre molt, especialment les més petites i petits. La cura de l'entorn ha de ser un objectiu social prioritari», ha remarcat Ribot.

Materials i propostes publicats

Dissabte passat 21 el departament insular va penjar una peça audiovisual que explica com fer un reciclatge correcte dels nostres residus. Dilluns 23 va aparèixer un joc que reforça els coneixements al voltant d'aquest assumpte.

Aquest dimecres està previst que es pugui accedir a el joc 'El Boom dels Residus' i el pròxim primer d'abril es podrà accedir a una recreació de paisatges i oficis de la Serra de Tramuntana. Finalment, el dimarts 7 d'abril el mar serà el protagonista amb l'embarcació 'Balear'.

Els continguts estan disponibles a la web del departament i en els perfils de Twitter @MediAmbientMca; i Instagram @mediambientmca

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.