Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix #LlibreriesObertes, una iniciativa per a salvar les llibreries de proximitat

37795

Les llibreries són un dels valors culturals més preuats i cal contribuir a preservar-lo. Així, la cooperativa de cultura Som* i l’agència Mortensen han unit forces per a posar en marxa la campanya #LlibreriesObertes amb l’objectiu de donar suport a les llibreries per a superar aquests moments de crisi i perquè, un cop finalitzat el període de confinament, puguin tornar a aixecar la persiana.

'Llibreries Obertes' és una campanya que vol teixir una xarxa de suport a les llibreries de les poblacions i els barris urbans. La campanya incentiva la compra de llibres per avançat, a través del web LlibreriesObertes.cat, de manera que s’aconsegueixen fons per a contribuir a mantenir les llibreries obertes.

Els llibres adquirits pels lectors seran lliurats de mans del seu llibreter un cop pugui tornar a obrir. Les llibreries rebran els doblers de la compra íntegrament perquè puguin fer front a les despeses. El projecte és obert a totes les llibreries que vulguin participar-hi -s’hi poden inscriure a l’apartat Llibreries-, així com a totes les persones que vulguin donar-hi el seu suport.

La campanya comença el 23 de març, un mes abans del dia de Sant Jordi que enguany no es podrà celebrar el 23 d’abril, i està pensada per a estar activa mentre les llibreries es vegin obligades a restar tancades. S’acabarà un cop puguin tornar a obrir amb normalitat.

Funciona així:

1. Triau els llibres del catàleg o amb el cercador

2. Seleccionau llibreria

3. Feu la comanda i avançaran els doblers a la llibreria

4. Recolliu els llibres quan la llibreria pugui tornar a aixecar la persiana

A nivell d'Illes Balears, a hores d'ara s'hi han adherit a la iniciativa les llibreries de Palma Drac Màgic i Abacus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.