Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi demana «la creació d'una comissió postcrisi i aturar tota activitat que no sigui essencial»

37785

La portaveu del PI en el Parlament Lina Pons, ha sol·licitat «la creació d'una comissió postcrisi i parar tota aquella activitat que no sigui essencial».

Segons ha informat Pons aquest dilluns en la Diputació Permanent de la Cambra Autonòmica, «s'hauria de crear una comissió postcrisi per a saber en quina situació es troba Balears i què es farà una vegada finalitzi l'estat d'alarma pel Covid-19».

A més, ha proposat, igual que ha fet Unides Podem, «aturar tota l'activitat que no sigui essencial, tota aquella que no sigui de primera necessitat, perquè les Illes han de ser les primeres a sortir d'aquesta situació i així poder traslladar que aquesta és una destinació segura».

Altres peticions de El Pi

D'altra banda, El PI ha demandat que «es doni resposta a les reivindicacions dels professionals sanitaris davant la falta i la limitació de material i equips de protecció». També «protocols per a les residències i dones mates de violència de gènere».

Igualment, conscients que s'ha sol·licitat la liberalització dels romanents dels ajuntaments i consells insulars al Govern, Pons ha demanat saber si es farà i quan. Mentrestant, sobre les ajudes a autònoms, ha considerat que «haurien d'estar orientats a continuar funcionant i no al cessament de l'activitat», lamentant que «no és senzill arribar a les ajudes».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.