Setmanari d'informació local - 138 anys

Dos nous morts per coronavirus a Mallorca

37727
Una de les víctimes mortals per coronavirus s'ha produït a Son Llàtzer. | E.P./Arxiu

Dues persones s'han sumat aquest dissabte a la llista de morts a causa del coronavirus (Covid-19) a les Balears, totes dues morts s'han produït a Mallorca. En total a les Balears s'han produït sis morts a causa del virus.

Segons ha informat la Conselleria de Salut aquest dissabte en una nota de premsa, els morts són, d'una banda, un home d'uns 80 anys d'edat que ha mort a l'Hospital Universitari de Son Espases i, de l'altre, un jove d'uns 20 que ha mort a Son Llàtzer. Tots dos presentaven patologies prèvies i havien donat positiu en SARS-CoV-2.

Sobre aquest tema, ha recordat que aquest divendres moria un home d'uns 90 anys i amb patologies prèvies a l'Hospital Universitari de Son Llàtzer i que el dia 19 de març moria un home d'uns 30 anys, també amb patologies prèvies a Son Espases.

Així mateix, el dia 17 de març es va comunicar una altra mort d'un home amb patologia oncològica avançada i el 12 de març la mort d'una dona amb patologia crònica que també va donar positiu en les proves del coronavirus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.