Setmanari d'informació local - 138 anys


Consells per a la decoració interior i exterior de casa teva

37693

Com fer perquè la decoració exterior i interior de la teva llar llueixi estupenda i atemporal? Amb els següents elements veuràs que la decoració de casa teva sempre pot brillar i segur que pot provocar l'admiració dels teus veïns i amics.

Utilitza marbre

El marbre està entre els materials que mai passen de moda, i en aquest 2020, segueix sent una poderosa tendència. El marbre, francament, és molt atractiu i el pots col·locar en gairebé qualsevol espai de la llar.

Es veurà molt bé a l'exterior i l'interior del teu habitatge, però, cal prendre les seves precaucions i cal cuidar-lo, ja que és molt sensible a les taques i ratllades.

El marbre es tracta d'un producte delicat i que cal saber usar-lo i treballar-lo. Per exemple, a la cuina és un dels espais favorits per usar-se, a causa que combina amb tota l'estètica de l'indret. També en el bany és molt corrent l'ús del marbre, perquè es pot netejar ràpidament.

Entre les peces de marbre més populars hi ha les de color crema marfil, vermell alicante, negre marquina i les peces completament blanques. La diferència de preus és causada pel procés d'extracció i fabricació del marbre.

També l'acabat i el format final, a més del gruix, juguen un paper important en el moment de decidir el preu i on usar-se. Fins i tot els acabats solen variar, hi ha peces de marbre que llueixen envellides mentre altres llueixen molt polides.

A les Illes se sol emprar marbre a acabat buixardat o sorrejat raspallat, sent molt important comptar amb la importància de comprar directament a fabricant, evitant intermediaris, així que no val qualsevol fàbrica productora, és important seleccionar una fàbrica experimentada d'alt prestigi i a ser possible de reconeixement internacional, com COAVANTIA Stone.

Sent aquesta una empresa espanyola, té projectes al llarg de tot el món. En el cas de les Illes Balears, s'ocupen de la logística per portar el marbre des de la fàbrica situada al Pinós, al costat de les pedreres de crema marfil, fins a l'obra que ho requereixi arreu de les illes.

En treballar directament amb el fabricant, tindrem l'avantatge que podrà respondre directament a les nostres necessitats, garantint la qualitat.

Compra una bonica taula

Quins són els avantatges de triar una taula funcional a casa teva? Com es tracta d'una peça imprescindible, normalment a partir d'ella es generen moments irrepetibles i que quedaran gravats en el temps.

Hi ha molts tipus de taules, amb aspectes molt atractius, resistents als cops i també a la calor, i el més important, la gran gamma de colors de dissenys es combina perfectament amb qualsevol estil decoratiu.

Si compres una taula, s'observa bé el preu, ja que les millors peces cal pagar-les, però sens dubte que valdrà la pena la inversió que facis per al saló de casa teva.

Compra un tendal per a la teva terrassa

Quan les temperatures són molt altes i el dia és molt assolellat, hi ha botigues especialitzades en tendals per a la teva terrassa com Tendals Barcelona, ​​que serveixen per oferir-te protecció de l'alta llum solar. No obstant això, un tendal és més que això, es tracta d'un element decoratiu per al teu jardí, balcó o terrassa.

Aquesta botiga, a més de portar més de 40 anys al mercat, compta amb quatre firmes que són totalment punteres dins el sector dels tendals.

I és que el tendal és un article que et permet graduar el grau de radiació solar, així com protegir-te de les condicions atmosfèriques com la calor o la pluja.

Si vius en zones on les temperatures són extremes, el tendal és una excel·lent aposta. Quins són els avantatges del tendal? A part de donar-te l'ombra que necessites i fer l'espai una mica més privat, ara disposes de tecnologies que et permeten comprar tendals motoritzats i retràctils, de manera que no et perdis res del paisatge.

També el disseny ha variat molt, de manera que ara els dissenyadors industrials intenten mantenir un equilibri entre l'espai interior i la natura que es respira fora de la casa.

Un altre factor important és que el canvi climàtic està provocant que la quantitat de raigs UV del sol entrin més fàcilment i això pot causar danys al teu habitatge, com en els marcs de les portes i finestres, els mobles de tapisseria i les cortines.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.