Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell reforça la comunicació amb les víctimes de violència masclista

37687

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular d'Igualtat i Diversitat, ha iniciat aquest divendres la campanya 'L'atenció no s'atura. Telefona i t'atendrem', de difusió del telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Segons han explicat, es tracta, d'una banda, de difondre el telèfon d'atenció -971598205- i per d'altra, d'arribar a la ciutadania en general perquè tengui «especial atenció» a possibles situacions de violència masclista.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha explicat que els esforços estan dirigits a «evitar que qualsevol dona que ho necessiti quedi desatesa» i ha assegurat, igualment, que és necessari «posar el focus» en les persones i situacions vulnerables, entre les quals es troben les dones víctimes de violència com una «prioritat». D'altra banda, han afegit que la campanya contempla el reforç del sistema de comunicació directa amb les víctimes, amb estratègies confidencials de comunicació que garanteixen seguiment i contacte permanents.

Per part seva, la directora insular d'Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, ha apuntat que han de mantenir-se com més vies de comunicació, millor, i no sols en l'actual situació de confinament que, ha reconegut, pot ser un «moment crític» per a les víctimes. Des de la institució insular han recordat que els serveis d'atenció a les víctimes de violència masclista es varen decretar com a «essencials» i que, per tant, es manté l'acolliment residencial, intensificant les mesures de control del contagi, tant del personal com de les dones acollides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.