Setmanari d'informació local - 138 anys

Augmenten a 203 els positius per coronavirus a les Balears, 34 més que aquest dijous

37681

Les Illes Balears presenten aquest divendres un total de 203 positius per coronavirus, 34 més que els que tenia aquest dijous, segons dades del Ministeri de Sanitat espanyol.

Segons aquestes dades, a les Balears hi ha deu persones ingressades en Unitats de Cures Intensives (UCI) i deu persones que s'han curat. La Conselleria de Salut ha indicat que aquest divendres s'ha produït la quarta mort.

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha indicat aquest divendres que els casos de coronavirus a l'Estat se situen ja en 19.980 casos, el que suposa 2.233 positius més que aquest dijous, un 16,5 per cent d'increment. A més, s'han superat ja les 1.000 morts, amb un total de 1.002.

Un total de 10.542 pacients estan hospitalitzats, el 52 per cent del total d'afectats, tot i que la situació varia per comunitats autònomes en funció dels perfils dels pacients i la quantitat de detecció, ha precisat Simó en roda de premsa després del Comitè de Gestió Tècnica del Coronavirus. Així mateix, 1.141 continuen a la UCI.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.