Setmanari d'informació local - 138 anys

Incrementen els controls a les carreteres de les Balears per a evitar els desplaçaments

37659

La Guàrdia Civil incrementarà a partir d'aquest dijous els controls de vigilància a les carreteres de les Balears per a evitar els desplaçaments a les segones residències durant l'estat d'alarma decretat davant la crisi sanitària pel COVID-19.

Segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears, els agents es desplegaran en punts estratègics, en rotondes i en els accessos a diferents localitats, especialment durant el divendres i el cap de setmana, perquè la ciutadania compleixi les restriccions acordades pel decret d'estat d'alarma.

La Guàrdia Civil ha recordat que «no estan permesos els desplaçaments a segons habitatges, excepte casos excepcionals, i que els trajectes en vehicle particular han de realitzar-se de manera individual», excepte excepcions. La Delegació del Govern espanyol a les Balears ha agraït «la col·laboració de tota la ciutadania en el respecte i compliment de les restriccions decretades, ja que una àmplia majoria de la població està demostrant la seva solidaritat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.