Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma se suma a una campanya per exigir l'abdicació de Felipe VI

37657

MÉS-Estimam Palma s'ha sumat a una campanya al costat d'altres partits d'esquerra d'altres ciutats espanyoles per exigir l'abdicació de Felip VI i l'obertura d'un procés perquè «la ciutadania pugui triar entre monarquia i república». Segons ha informat MÉS, ha iniciat al costat de Badalona en Comú, Compostela Aberta i Saragossa en comú una campanya en xarxes socials amb el lema #ByeByeBorbones

Els partits municipalistes han afirmat que la renúncia a l'herència de Juan Carlos I per part de Felip VI, «aprofitant la crisi del coronavirus perquè passi desapercebuda», demostra que la Casa Reial és «una institució corrupta» i que aquest cas se suma als viscuts en les últimes dècades, que defineixen com un temps en el qual «l'obscurantisme oficial» ha permès al rei emèrit «pastar una fortuna des de la impunitat del seu càrrec».

Per aquest motiu, expliquen, s'oposen a una «institució caduca» i aposten per la «ruptura democràtica». En aquest sentit, exigeixen la «immediata abdicació de Felipe VI» i la posada en marxa, una vegada acabi l'actual crisi sanitària, d'un procés que permeti a la ciutadania decidir entre monarquia i república. «És ineludible que el poble es pronunciï», asseguren.

Per a fer visible la repulsa popular a la monarquia, aquestes formacions convoquen als ciutadans a compartir des de les seves xarxes socials diumenge que ve a partir de les 19.00 hores una fotografia amb un cartell casolà amb el lema #ByeByeBorbones al costat de la mateixa etiqueta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.