Setmanari d'informació local - 138 anys

Aixequen més de 100 actes administratives per incomplir l'estat d'alarma

37629

La Policia i en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha aixecat més de 100 actes administratives per desobediència en els últims quatre dies a les Balears davant l'estat d'alarma decretat en tot el país per la pandèmia del coronavirus (Covid-19).

Segons han informat, la meitat de les infraccions han estat detectades per policies locals, mentre que la resta d'actes han estat aixecades per ells, 60 a Mallorca, 6 a Eivissa i 3 a Menorca. La Guàrdia Civil va sancionar aquest passat dimarts a Artà a una persona que caminava per la via pública i que va indicar als agents que les restriccions per l'estat d'alarma ja havien acabat, ja que només eren durant el cap de setmana. A un altre ciutadà se li va aixecar una acta per consumir alcohol a la platja de Can Pastilla aquest mateix dimecres prop de les 00.00 hores.

La Policia ha detectat altres 30 infraccions administratives de similars característiques a Palma, 11 a Manacor i altres 11 a Eivissa des d'aquest dimarts a la tarda fins a aquest dimecres al matí. Així mateix, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional mantenen els controls en ports i aeroports per a comprovar que els passatgers que arriben i abandonen l'arxipèlag compleixen amb el que s'estableix en el Reial decret de l'Estat d'alarma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.