Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB treballa perquè l'ajornament de la Selectivitat «no perjudiqui els alumnes»

37625

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha anunciat aquest dimecres que està treballant perquè l'ajornament de les Proves d'Accés a la Universitat (PBAU) «no perjudiqui els alumnes».

La UIB ha indicat que treballarà de manera coordinada amb la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern per a acordar una nova data de realització de les proves i aplicar «les mesures oportunes per a evitar perjudicis als alumnes».

«L'objectiu prioritari de la UIB és aclarir la incertesa i garantir que l'accés a la universitat es faci en termes d'equitat i justícia per a tots els alumnes», ha incidit la UIB. La decisió adoptada aquest dimarts ajorna, però no suspèn, les proves de Selectivitat. El canvi de dates es concretarà en les pròximes setmanes. També s'ha decidit adaptar el calendari de matrícula universitària al de les proves. Totes aquestes mesures les determinaran en funció de l'evolució de la pandèmia.

Proves per a majors de 25 i 45 anys

De la mateixa manera, les proves d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys i majors de 45 anys, que anaven a realitzar-se els dies 27 i 28 de març, també s'han ajornat. Actualment estan pendents de designar nova data, que es comunicarà als afectats. Igualment, la prova d'aptitud personal per als graus d'Educació Infantil i d'Educació Primària també ha quedat ajornada. La fase escrita estava prevista per al 13 de juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.