Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi exigeix al Govern que doti amb la protecció necessària al personal sanitari

37623

El Grup Parlamentari El Pi ha instat aquest dimecres al Govern i a la Conselleria de Salut a «donar resposta a les reivindicacions realitzades per sindicats dels professionals sanitaris de les Balears». «El personal sanitari denúncia la falta i les limitacions d'equips de protecció, com a màscares i gels desinfectants, a l'hora de desenvolupar el seu treball, imprescindibles en aquests moments difícils», ha assenyalat en un comunicat la formació.

En aquest sentit, el grup parlamentari s'ha mostrat «preocupat» atès que «els professionals sanitaris són un dels principals grups de risc de contagi». Així mateix, han reclamat que els tests del COVID-19 es realitzin «de manera massiva a aquells ciutadans que presentin els primers símptomes i, sobretot, al col·lectiu sanitari per a afavorir la seva correcta protecció».

D'altra banda, la formació ha considerat «fonamental» conèixer el nivell de contagi «real» i han exigit «una major transparència a l'equip de govern de Francina Armengol». «Necessitam saber el número de contagiats real per a poder actuar de forma més eficaç en la lluita contra l'expansió del coronavirus», ha assenyalat la portaveu del grup parlamentari, Lina Pons.

Finalment, la formació ha assegurat que impulsarà en el Parlament «una declaració institucional per al reconeixement de l'encomiable tasca, que durant la crisi del COVID-19, estan desenvolupant tant el personal sanitari de tot l'Estat, com els professionals de diferent índole que garanteixen el subministrament i els serveis essencials».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.