Setmanari d'informació local - 138 anys

Filmin posa a disposició dels ciutadans de les Balears 5.000 subscripcions gratuïtes per a gaudir de l'Atlàntida Film Fest a casa

37595

«A causa de la crisi sanitària mundial que travessam i que a Espanya ens manté confinats a casa nostra, Filmin ha decidit regalar a les Balears 5.000 subscripcions a la nostra plataforma en línia per a poder gaudir d'una àmplia selecció de pel·lícules incloses en Atlàntida Film Fest, el festival que cada any organitzam a Palma», així ho han explicat en un comunicat.

La dinàmica és senzilla. Per a obtenir un codi de visualització gratuïta, cal entrar a la web: http://atlantidaacasa.com. Un pic introduïda una adreça de correu electrònic, es rebrà un codi que caldrà copiar en aquesta altra direcció: https://www.filmin.es/pack/atlantida-a-casa. Després d'activar el codi es podrà gaudir gratuïtament d'una àmplia selecció de títols fins el pròxim 15 d'abril. La promoció està limitada a les 5.000 primeres sol·licituds.

L'Atlàntida Film Fest celebrarà enguany la 10a edició. Per cinquè any consecutiu, Palma serà la seu física del festival mentre manté el seu espai en línia a Filmin. A Palma, el Festival se celebrarà des del 29 de juny al 5 de juliol mentre que, a Filmin, la programació es podrà veure des del 29 de juny fins el 29 de juliol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.