Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] L'exèrcit espanyol s'exhibeix pels carrers buits de Palma

37593

Com que les desgràcies mai no venen soles, al Covid 19 i al confinament que pateixen molts de ciutadans, s'hi ha d'afegir el desplegament de militars espanyols que es passegen sense cap missió concreta coneguda pels carrers de Palma amb armes de guerra a la mà.

L'exhibició de soldats desenfeinats pels carrers de diverses ciutats de l'Estat, mentre als hospitals hi falta personal sanitari, només és l'enèsima demostració de la tudada de recursos que significa la despesa militar que pagam tots els ciutadans amb els nostres impostos.

Els soldats espanyols, del Regimiento de Infanteria Ligera (RIL), desplegats a diverses ciutats, en general s'han dedicat a desplaçar-se pels carrers amb l'únic objectiu aparent de mostra-se i gastar benzina amb els seus camions.

En el millor dels casos, alguns membre de la Unitat Militar d'Emergències (UME) s'han dedicat a netejar alguns espais amb aigua i lleixiu... duríssima missió, només a l'abast dels més aguerrits i coratjosos.

Una operació més útil, això sí que la darrera victòria de l'exèrcit espanyol: la reconquesta de l'illa Perejil. I és clar, té un nom: Operació Balmis, en homenatge al metge militar Francisco Javier Balmis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.