Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament limita l'accés a les seves instal·lacions

37557

El Parlament ha decidit limitar l'accés a les seves instal·lacions, a causa del decret d'Estat d'Alarma que s'ha produït per la situació de crisi sanitària provocada pel Covid-19.

Segons ha informat el Parlament, s'ha establert que només podran accedir a la Cambra Autonòmica els membres de la Mesa, portaveus, membres de la Diputació Permanent, diputats i personal del Gabinet de Presidència. També, personal de serveis essencials de la institució i eventuals dels grups parlamentaris. Tots sota certes condicions.

Sobre aquest tema, des de la Cambra Autonòmica s'ha afegit que s'ha decretat el tancament d'espais com el bar, la recepció, la biblioteca, sala de premsa i sales de reunions. Amb tot, ha indicat que els professionals dels mitjans de comunicació no tendran accés a les instal·lacions del Parlament mentre durin aquestes mesures.

Aquesta mesura se suma a la suspensió de les seves activitats

Totes aquestes mitjanes se sumen a altres preses també per la Mesa del Parlament i la Junta de Portaveus, que han acordat suspendre tota l'activitat de la Cambra (sessions plenàries i comissions).

Sobre aquest tema, el Parlament ha anunciat la suspensió de les seves activitats mentre estigui el Reial decret de l'estat d'alarma i les seves possibles pròrrogues. També queden anul·lats els terminis de tramitació de lleis en curs i de tota iniciativa parlamentària. Si bé, ha matisat, per a continuar amb la tasca parlamentària indispensable, es podrà convocar la Diputació Permanent, de conformitat amb el que disposa l'article 65.4 del Reglament del Parlament i d'acord amb els supòsits previstos en l'article 66.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.