Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera: «No podem seguir rebent vols, com ara els 14 que aquest dilluns es preveuen des de Madrid»

37541

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha reclamat al Govern espanyol la suspensió immediata de les connexions aèries i marítimes amb Mallorca. Noguera ha recordat que el Decret d'Estat d'alarma contempla la particularitat dels territoris insulars i que «com més restrictius siguem en les mesures que s'adoptin, abans podrem recuperar la normalitat».

Així, segons el coordinador ecosobiranista, «no podem seguir rebent vols, com ara els 14 que només avui es preveuen des de Madrid, el principal focus en aquests moments». En aquest context, Noguera ha reclamat «l'adopció immediata de mesures concretes que permetin garantir, però, l’atenció sanitària urgències, així com l'entrada de mercaderies i d'abastiments». Segons Noguera, «el decret aprovat pel govern ho permet, i l'alerta sanitària ho exigeix; no podem perdre més temps».

Noguera ha recordat que a hores d'ara el nivell de contenció a les Illes Balears és molt superior a altres territoris peninsulars. És per això, que per a poder avançar en l'erradicació de la pandèmia cal un major control en ports i aeroports.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.