Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Les mesures que proposa Jorge Campos (Vox) per frenar el coronavirus, només serien possibles amb la independència

37493

Ignorància? Cinisme? O, per ventura, Jorge Campos s'ha fet independentista. El cert és que el grup de Vox al Parlament de les Illes Balears ha registrat aquest dijous una proposta de paquet de mesures que també han estat remeses a la presidenta del Govern, Francina Armengol, davant «l'urgent necessitat per a poder contenir l'expansió del COVID19 a Balears, que com a territori insular, encara seria a temps de controlar-se».

Algunes d'aquestes mesures, només les podria prendre la presidenta del Govern, si les Illes Balears no depenguessin de l'Estat espanyol.

Entre les mesures proposades per Vox a aplicar de manera urgent i immediata hi ha el «Tancament de tots els ports i aeroports. Garantint el transport de mercaderies provinents de zones sense risc», «Suspensió del servei públic de transports» i altres de tipus econòmics que, avui per avui, el Govern no té competències per decidir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.