Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Obra Cultural Balear ajorna les activitats programades i l'assemblea general de socis

37487

L’Obra Cultural Balear (OCB), ha comunicat aquest divendres que, d’acord amb la línia de mesures anunciades per la presidenta del Govern, «sentint-nos interpel·lats per la crida a la responsabilitat llançada des de les nostres institucions i amb la voluntat de col·laborar en la contenció del coronavirus», ha decidit ajornar totes les activitats programades a Can Alcover fins el 30 de març de 2020.

Aquest ajornament comporta la cancel·lació temporal de totes les activitats i reunions previstes durant el període a Can Alcover, que romandrà tancat al públic. Entre els esdeveniments ajornats hi ha l’assemblea anual de socis del proper divendres 20 de març, que es tronarà a convocar tan aviat com les condicions ho permetin.

En relació a l’equip tècnic de l’OCB, s’han donat instruccions de reduir al mínim imprescindible les reunions internes i prioritzar el teletreball. Pel que fa a la xarxa territorial, s’han traslladat aquestes decisions i es deixa al criteri de cada localitat valorar la conveniència d’aplicar les mesures de contenció que es considerin adients al respecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.