Setmanari d'informació local - 138 anys

Pons diu que el partit gaudeix de «bona salut» i insta a «deixar-se de 'Fontistes' o 'Melianistes'»

37417

La diputada del PI Lina Pons, que s'ha estrenat aquest dimecres com a nova portaveu parlamentària, ha assegurat que el partit gaudeix de «bona salut» i ha instat a «deixar-se de 'Fontistes' o 'Melianistes», en referència a l'antic portaveu i president Jaume Font i al diputat Josep Melià.

En declaracions als mitjans després de la Junta de Portaveus, Pons s'ha mostrat il·lusionada pel seu nou lloc de portaveu en la Cambra i ha explicat que ha estat l'Executiva del partit qui ha decidit que fora ella. En aquest sentit, ha reiterat que li hagués agradat que continués Font i que li troba a faltar, si bé ha reconegut que és un «honor» ocupar el càrrec. «Ara m'he llançat a la piscina i és qüestió de nedar», ha dit.

Font va anunciar el passat 11 de febrer la seva dimissió com a president del PI, una decisió que va qualificar, en un primer moment, de «dolorosa però molt meditada». La setmana passada va ser el seu darrer ple, però va assegurar que «una persona que duu la política per dins, com jo, mai deixarà de ser polític».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.