Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen el XXIX Concurs de Conte Curt Antoni Gomila – Sant Bartomeu 2020

37411

La 29a edició del Concurs de Conte Curt Antoni Gomila – Sant Bartomeu 2020 ha estat convocada per l'Ajuntament de Montuïri i la revista Bona Pau. El certamen literari té com a objectiu fomentar la narrativa en llengua catalana, en aquest cas concret el relat breu.

El concurs acceptarà exemplars inèdits, que no hagin estat premiats a cap altra competició, escrits en llengua catalana i que no superin els deu fulls d'extensió. La data màxima per presentar els originals a concurs a l'Ajuntament de Montuïri és el 15 de juliol de 2020.

El jurat donarà a conèixer el veredicte inapel·lable la nit del 14 d'agost de 2020 coincidint amb el pregó de les festes de Sant Bartomeu de Montuïri. El Concurs de Conte Curt Antoni Gomila-Sant Bartomeu 2020 es troba dotat amb un primer premi de 1.200 euros i un segon premi de 600.

El director de la revista mensual Bona Pau, Jaume Martorell, ha assegurat que «per a la nostra revista és important promocionar la cultura mitjançant aquest certamen literari que ja s'ha consolidat com a part de les festes de Sant Bartomeu de Montuïri i que està a punt d'arribar a la trentena edició».

El regidor de Cultura, Gabriel Mayol, ha declarat que «la intenció de l'Ajuntament de Montuïri és fomentar el prestigi i l'ús de la llengua catalana mitjançant la col·laboració amb certàmens literari com aquest».

Un concurs també per a infants i adolescents

Igualment, també s'ha convocat la 25a edició del Concurs de Conte Curt Infantil i Juvenil Sant Bartomeu 2020. Aquest certamen es troba destinat a nins i nines d'entre 10 i 12 anys que o bé siguin alumnes del CEIP Joan Mas i Verd o l'IES Porreres o bé estiguin empadronats als municipis de Montuïri, Porreres o Vilafranca.

La data de presentació màxima a l'Ajuntament de Montuïri és el 15 de juliol de 2020. El primer premi té una dotació de 250 euros i el segon premi de 125.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.