Setmanari d'informació local - 138 anys

Salchicheros by Frankfurt Pedralbes ens revela els seus plans per divertir a Balears

37399

Salchicheros by Frankfurt Pedralbes a més de conèixer-ho tot sobre carns processades, sap molt bé el que cal fer per divertir a Balears. Tant és així que aquest famós establiment de Terrassa ha volgut compartir amb nosaltres els millors plans per esprémer totes les possibilitats que ofereixen aquestes illes. Pren nota!

Aquestes són els 5 suggeriments de Salchicheros by Frankfurt Pedralbes per gaudir al màxim de les Illes Balears

Planazos per als petits

El Katmandu Park ofereix als nens un munt d'activitats per passar-s'ho d'allò més bé. Les seves atraccions a l'aire lliure, sales de projeccions, casa encantada, minigolf, i parc aquàtic fan d'ell un dels millors parcs infantils de les Balears.

La finca i granja ecològica Can Muson permetrà als petits aprendre de manera divertida valuoses lliçons sobre la naturalesa. En aquest lloc idíl·lic experimentaran per si mateixos com cuidar els animals o cultivar els seus propis aliments.

Natura en estat pur

Salchicheros by Frankfurt Pedralbes ens proposa fer la ruta de les coves per l'illa de Mallorca (com les del Drach o les Coves Blanques). Aquestes formacions geològiques subterrànies formen espais plens de misteri i capaços d'impressionar als seus visitants.

El Parc Nacional Marítim i Terrestre de la Cabrera és una altra cita imprescindible si visites les Illes Balears. En aquest illot t'espera un castell medieval, així com una variada flora i fauna.

Quan el transport és part de la diversió

Vols viure una experiència tant emocionant com inoblidable? Llavors, només has de recórrer la costa menorquina en caiac. Aquest tipus d'embarcació et brinda unes vistes memorables de les seves platges, penya-segats, embarcadors i postes de sol.

Els fans de l'estil vintage els va encantar el tramvia de Sóller, el qual porta funcionant més d'un segle. Els seus preciosos vagons de fusta són tot el que necessites per experimentar un màgic viatge al passat.

Si vas a recórrer Formentera, fes-ho en Mehari: el mític tot terreny descapotable. La seva estètica dels vuitanta amaga un vehicle amb les últimes innovacions tècniques, que fan d'ell un transport potent i ecològic. No t'ho pots perdre!

Mou el cul!

Entre les moltíssimes diversions que ofereixen les Illes Balears destaquen: escape rooms, paintballs, pistes de karts, camps de minigolf i clubs esportius. Si et van els plans moguts, no deixis de provar totes i cadascuna d'aquestes activitats. T'ho passaràs genial!

La gastronomia balear: un dels punts millor coneguts per Salchicheros by Frankfurt Pedralbes

Els cellers eivissenques brinden un pla perfecte als enoturismes més exigents. Et proposem recórrer les vinyes de Can Rich, Ibizkus Wines o Can Maymó. Entre les varietats de raïm que més es cultiven en aquesta zona estan: malvasia, Monastrell, Chardonnay i Cabernet.

En Salchicheros by Frankfurt Pedralbes coneixent perfectament la importància dels bons productes gastronòmics. És per això que són una font autoritzada a l'hora de recomanar-nos als millors locals Balears per gaudir del plaer de la bona taula. Emilio Innobar, la fonda dels Ànecs o el restaurant Sa Roqueta figuren entre els seus favorits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.