Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya de micromecenatge per evitar el tancament del CineCiutat aconsegueix 60.000 euros

37359

La campanya de micromecenatge impulsada per 'Salvem CineCiutat', per a escometre reparacions i millores per a evitar el tancament de CineCiutat ha superat els 60.000 euros 17 dies abans d'acabar la primera ronda. La xifra els encamina cap a la «viabilitat».

Davant els requeriments legals a renovacions tècniques i estètiques, la plataforma necessitava un mínim de 32.000 euros per a evitar el tancament immediat i un mínim de 60.000 euros per a assegurar la viabilitat a mitjà termini. La campanya continuarà fins al primer de maig i des de CineCiutat han avançat que durant les pròximes setmanes presentaran amb detall tot el que podrà aconseguir-se amb les diferents xifres que es vagin aconseguint.

Així mateix, com a mostra d'agraïment, hi haurà tres noves recompenses d'edició limitada que «no podrien representar millor» el que volen per al futur de la sala, «un producte de qualitat, singular, cinèfil, atractiu per al gran públic i més enllà de les illes, i, sobretot, amb la col·laboració i la promoció del gran talent local».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.