Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Mas: «La connectivitat de les Illes no pot dependre d'interessos empresarials»

37349

El diputat Joan Mas 'Collet' ha mostrat la preocupació de MÉS per Mallorca després que una de les dues navilieres que operen les rutes marítimes entre Mallorca i Menorca hagi deixat de prestar el servei. En concret, aquesta companyia ha abandonat dues rutes a les Illes: Alcúdia-Ciutadella i Eivissa-Gandia. Segons el diputat ecosobiranista, «des de MÉS no qüestionarem decisions empresarials, però sí volem destacar una vegada més la vulnerabilitat del nostre territori. La connectivitat de les Illes no pot dependre d'interessos empresarials».

Mas ha censurat la inacció del Govern espanyol per a pal·liar els efectes de la insularitat. «Quan parlam d'insularitat parlam de les dificultats de comunicació. I a Madrid sembla que això encara no ho han entès», ha remarcat.

Joan Mas també ha anunciat que la retirada de la naviliera provocarà que algunes rutes només siguin operades per una companyia. «Els monopolis sempre acaben perjudicant els usuaris. És per això que el senador de MÉS Vicenç Vidal ha registrat diferents preguntes per fer-ne un seguiment», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.