Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS presenta un «decàleg de compromisos» amb la lluita feminista

37283

Representants de les institucions de les Balears de MÉS per Mallorca han presentat aquest dijous, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, un «decàleg de compromisos» amb la lluita feminista. L'objectiu, segons el comunicat enviat per MÉS, és «involucrar a les persones del partit» en la lluita dels moviments socials i «crear mecanismes interns per a apoderar a les dones».

La secretària de Relacions Polítiques i Moviments Socials de MÉS per Mallorca, Neus Truyol, ha explicat que aquest decàleg l'assumeix l'organització «per a ser més feminista en el funcionament intern, en la relació com a individus i militants i en la labor com a representants públiques en les administracions».

«Tenim encara una necessitat clara de reforçar les estructures feministes i lluitar per a aconseguir els drets que el patriarcat ens ha robat històricament», ha dit Truyol. La dirigent ecosobiranista ha explicat, a més, que MÉS dóna suport a la vaga convocada pel Moviment Feminista de Mallorca en compartir els eixos de la convocatòria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.