Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS estudia vies de col·laboració entre Cort i el Consell per a impulsar polítiques transversals de gènere

37255

El coordinador de MÉS-Estimam Palma Miguel Àngel Contreras, i la directora insular d'Igualtat, Rosa Cursach (MÉS per Mallorca), s'han reunit aquest dijous per a explorar vies de col·laboració entre el Consell de Mallorca i les àrees gestionades per la formació a l'Ajuntament de Palma amb l'objectiu d'impulsar polítiques transversals de gènere.

Segons ha explicat la formació, cerquen, entre una altra coses, «fomentar la presència de dones en les programacions culturals municipals, així com visibilitzar i recuperar la memòria històrica d'aquestes». «L'impuls de polítiques feministes i la incorporació de la perspectiva transversal de gènere en les polítiques públiques municipals a la nostra ciutat és una de les nostres prioritats i una cosa imprescindible», ha explicat Contreras.

En aquest sentit, MÉS-Estimam Palma ha assegurat que incorporarà «la perspectiva transversal de gènere en el nou Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU)», que en aquests moments s'està impulsant des de l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat. Finalment, des de la formació ecosobiranista han assenyalat que es treballarà per a visibilitzar i explorar la realitat de les cures, així com la seva «feminització», i de les dones cuidadores amb l'impuls d'unes jornades intermunicipals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.