Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor l'exprofessor i escriptor Vicenç Jasso Garau

37247

La comunitat universitària i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, han expressat aquest dijous les seves condolences per la mort del doctor i professor jubilat de l'àrea de Teoria i Història de l'Educació de la Facultat d'Educació, Vicenç Jasso Garau a l'edat de vuitanta-sis anys.

Jasso Garau era diplomat en ciències eclesiàstiques, mestre de primera ensenyança i doctor en filosofia i lletres. A més, era especialista en l’estudi antropològic de les rondalles, i, amb la professora Catalina Torrens Vallori va publicar diversos llibres al respecte: L’entorn natural i el medi cultural a les ron­dalles mallorquines; Fantasia. Realitat. Il·lusió. El sorprenent encís educatiu de les rondalles mallorquines; Les rondaies mallorquines. Identitat i etnografia; La religiositat popular en les rondalles mallorquines; Les rondalles ma­llor­quines; i La cuina en les rondalles mallorquines i en l’Arxiduc Lluís Salvador.

Va entrar en la Universitat l'any 1977 i des de maig de 1985 va ser professor titular de l'escola universitària en el Departament de Ciències de l'Educació. El professor va ser catedràtic d'escola universitària des de 1999 i es va jubilar el setembre de 2004.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.