Setmanari d'informació local - 138 anys

Soldats assassinen una immigrant quan intentava entrar a Grècia des de Turquia

37227

Soldats grecs han assassinat aquest dimecres una persona quan intentava travessar la frontera des de Turquia per entrar a Grècia, segons han informat fonts de les autoritats turques. Els fets haurien tengut lloc quan un grup d'immigrants han intentat travessar la frontera i els soldats grecs els han rebut amb gas lacrimogen, boles de goma i també munició real.

L'home ha rebut un impacte al pit que li ha causat la mort, i cinc persones més han resultat ferides, segons explica en un comunicat el governador de la ciutat d'Edirne, a la banda turca de la frontera. Mentrestant, el president turc, Tayyip Erdogan, ha dit en roda de premsa que espera poder pactar un alto el foc a la regió d'Idlib, al nord de Síria, en la seva reunió de demà dijous amb el president rus, Vladímir Putin, a Moscou. En aquesta regió del nord de Síria, l'exèrcit turc i els rebels sirians s'enfronten a les forces governamentals sirianes de Baixar al-Assad que tenen el suport de Rússia.

Erdogan ha fet també una crida a la Unió Europea per demanar-li que li doni suport a Síria si vol que Turquia torni a tancar les portes als refugiats que estan travessant ara la frontera cap a Grècia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.