Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament demana que el Govern assumeixi la gestió del domini públic marítim i terrestre

37197

El Parlament ha donat llum verda aquest dimarts per 54 vots a favor i 3 en contra al fet que el Govern plantegi formalment al Govern espanyol la voluntat d'assumir les funcions i els serveis inherents a la gestió del domini públic marítim i terrestre, tal com estableix l'Estatut d'Autonomia de les Balears.

La proposta, en forma de moció, ha estat presentada pel grup Mixt-MÉS per Menorca i també inclou instar a l'Executiu a encomanar informes per a avaluar les condicions per a traspassar la gestió dels recursos hídrics als Consells i modificar la Llei de coordinació de policies locals i urgir l'Institut de Seguretat Pública de les Balears a acabar i fer pública la proposta de model de cos de policia autonòmica. També han estat aprovades.

El diputat de MÉS per Menorca Josep Castells ha defensat la necessitat de posar aquests tres punts «importants i senzills en l'agenda política». «Són tres objectius realistes per a poder plantejar en aquesta legislatura», ha dit Castells. «No podem estar sempre pendents de Madrid», ha dit, per part seva, el portaveu de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, i ha incidit en el fet que la transferència de la competència de costes figura en els 'Acords de Bellver'».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.